bespreken

In overleg

Het komt voor dat er situaties zijn die meer aandacht vereisen. Het kan om een leuke of spannende gebeurtenis zoals een trouwerij, een themafeest of een bedrijfsinrichting. Het kan helaas ook voorkomen dat u een speciaal iemand verliest. Wij overleggen graag met u thuis of op locatie, hoe wij voor u aan de slag kunnen gaan. Ook met spoedbestellingen zijn wij bekend dus tijd is geen beslissende factor. We horen graag van u!


bespreken

Lees hieronder verder over trouwen of onze rouwzorg.

trouwboeket a

Trouwen!

Een ongelofelijk spannend en onvergetelijk moment in het leven. Zijn er al plannen voor een thema of hebben jullie nog geen idee? In beide stadia weten wij wel raad en helpen u graag verder. Geen enkel idee is voor ons te gek dus neem contact op of kom langs en dan beginnen we direct met plannen!


Bespreken
trouwboeket b

Afscheid nemen

Onze rouwzorg is uniek. De rouwzorg van R&R Flowers gaat verder dan alleen het rouwstuk. Omdat het om een emotioneel moment gaat kunnen we bij u thuis, persoonlijk uw wensen opnemen en u adviseren in de keuzes die u maakt. Wij hebben directe toegang tot alle rouwcentra in de omgeving dus over de plaatsing van het rouwstuk hoeft u zich niet druk te maken. In deze zware tijd kunt deze zorg aan ons over laten.

Het is ook mogelijk persoonlijke items in het rouwstuk te verwerken.


Bespreken
rouwstuk