Bel & Bestel
075 750 3832

Zwetboeket

 

 

‘WEKELIJKS SCHITTERENDE BLOEMEN OP TAFEL, HET ZWETBOEKET PUUR GENIETEN’

Wormer en het Zwet een begrip in de regio een mooi beschermd natuurgebied waar menig mens van geniet! Onze stylisten stellen wekelijks het ZwetBoeket samen! En dat voor maar 12,50 euro!

Hierbij wordt  zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bloemen uit het seizoen, duurzaam gekweekt en als het even kan van lokale kwekers, bijna vers uit de achtertuin dus!

DEZE WEEK IN HET ZWETBOEKET.

De prachtige, opvallende en duurzaam gekweekte Asclepia’s Beatrix! 

De Asclepia Beatrix is de Koningin onder de asclepia’s, als je de bloem goed bekijkt hoef je weinig fantasie te hebben om hier een ware kroon in te zien.

Deze koninklijke oranje Asclepia worden duurzaam gekweekt door Steef Meewisse. Op ruim 15.000 meter teelt hij deze prachtige bloem.  Het bedrijf maakt gebruik van de CO2 uitstoot van de in de buurt gelegen Etanol fabriek Alco, door middel van warmte/kracht koppeling, zo kan er zonder verlies warmte en elektricieteit voor de belichting worden gebruikt. Zo werken tuinders en industrie samen om de CO2 uitstoot te verminderen. Daarnaast liggen er 600 zonnepanelen die energie opwekken voor de belichting zo werkt het bedrijf aan het energieneutraal worden van de tuinbouw. Er worden gewasbescherming middelen gebruikt en de insecten bestreden met natuurlijke vijanden. Om duurzaamheid te kunnen waarborgen is Steef aangesloten bij MPS (Milieu Project Sierteelt)

Voor meer informatie over deze prachtige Beatrix Asclepia bezoek: www.summerflowers.nl/kweker/steef-meeuwisse