Bel & Bestel
075 750 3832

Zwetboeket

 

 

‘WEKELIJKS SCHITTERENDE BLOEMEN OP TAFEL, HET ZWETBOEKET PUUR GENIETEN’

Wormer en het Zwet een begrip in de regio een mooi beschermd natuurgebied waar menig mens van geniet! Onze stylisten stellen iedere week het ZwetBoeket samen! En dat voor maar 12,50 euro!

Hierbij wordt  zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bloemen uit het seizoen, duurzaam gekweekt en als het even kan van lokale kwekers, bijna vers uit de achtertuin dus!

DEZE WEEK IN HET ZWETBOEKET.

Niet zomaar tulpen…. Maar tulpen met een verhaal!

De bollen worden nog op ambachtelijke wijze met de hand geplant in de voedzame Heemskerks zandgrond. Geen waterbakken of kratten, maar zo natuurlijk mogelijk rechtstreeks in de natuurlijke zandgrond. Om de tulpen in de wintermaanden in bloei te krijgen op natuurlijke bodem, maakt het familiebedrijf gebruik van rolkassen. Dat wil zeggen dat de kassen op wielen staan, en over railsen worden verplaats naar verse grond.

De bloembollen krijgen de tijd om rustig te groeien, met behulp van de elementen en een dosis liefde voor het vak! En met deze ingrediënten krijg je een echte bos “ouderwets”knisperende tulpen. Met mooi groen blad, intensere kleuren en niet te vergeten langer vaasplezier!

Voor meer informatie zie de website van familie M.M. Duin traditionaltulips.nl