Bel & Bestel
075 750 3832

Abonnement

 

‘EEN VERASSING VAN KLEUR EN CREATIVITEIT DIE EEN GLIMLACH OP HET GEZICHT LAAT VERSCHIJNEN”

Bij de entree van uw bedrijf, als cadeau om te geven of voor uzelf op de keukentafel, mooi en handig! Het bloemenabonnement van R&R Flowers, zowel voor bedrijven als particulieren.

PARTICULIERE BLOEMENABONNEMENT       

Bepaal zelf de stijl, omvang, prijsklasse, en eventueel zelfs kleur van de boeketten. Tijdens het aangaan van het bloemenabonnement bespreken we wat de wensen zijn en met welke frequentie u bloemen wilt ontvangen. Wat de keuze ook is, u kunt iedere keer weer volop genieten van verse en mooie bloemen. Wilt u andere ook laten genieten van een verse bos bloemen? Geef dan een bloemenabonnement cadeau!  Alle boeketten worden compleet geleverd met bijpassende leen vaas of schaal. Wij nemen de oude vaas weer mee terug.

ZAKELIJK BLOEMENABONNEMENT 

Wekelijks een vers boeket of bloemstuk bij de receptie, op de vergadertafel, op de balie of bij de lobby van het hotel? Het kan met de zakelijke abonnementen van R&R Flowers. Onze stylisten zorgen voor unieke bloemencreaties; opvallend, kleurrijk of juist bijzonder vormgegeven. Altijd anders, altijd verrassend en altijd exclusief. Uw bedrijf is uniek, en de bloemen ook.  Verjaardagen van medewerkers, zakenrelatie etc. wij nemen graag al uw bloemzorgen uit handen.

BLOEMABONNEMENTEN
• Prachtig kleurrijk boeket met bloemen van het seizoen
• Vaste leverdag
• Voor bedrijven, maandelijks achteraf de factuur
• 5 tot 7 dagen kwaliteitsgarantie